Om oss

Bennys Betongborrning startades 1994 och bedriver verksamhet i Östergötland med platskontor i Motala org.nr 5569950339. Vi är 5 anställda med lång erfarenhet i branschen. Alla anställda har stor yrkesskicklighet, är noggranna med ett flexibelt tänkande vilket innebär nöjda kunder.

Vi anser att det är viktigt att arbeta miljövänligt genom att hantera betongslam, betongblock, borrkärnor mm på ett sådant sätt att det kan återanvändas i så stor utsträckning som det är möjligt.
Vi har all tänkbar utrustning för alla sorters beställningar inom rivning, håltagning och sågning.Vi åtar oss såväl stora som små betongarbeten – till fast eller löpande räkning, allt enligt kundens önskemål.
Vår policy är att alltid täcka ömtåliga arbetsobjekt för att skona kringliggande ytor samt att vi alltid ”gör snyggt” efter avslutat arbete.
Vi har 6 fullutrustade skåpbilar i företaget vilket innebär att vi snabbt kan skifta mellan olika objekt och arbetsuppgifter. Bland våra kunder finns allt från rikstäckande bygg och anläggningsföretag ner till privatperson. Vi har arbetat med både stora och små renoveringsprojekt, inget är för stort eller för smått.
"Vi utbildar löpande vår personal för att certifieras på olika typer av arbetsplatser. I dag har alla våra medarbetare ID06 och SSG. Det är också viktigt för oss att alltid ha en uppdaterad maskinpark som gör arbetet så skonsamt som möjligt för våra medarbetare".